تبلیغات
باید زیاد مطالعه كنیم تا بدانیم كه هیچ نمی دانیم (مونتسكیو) - سالم‌ترین نان كدام است؟
Welcome To http://http://majalle-ghomes.mihanblog.com
 
منوی اصلی

صفحه نخست

پست الكترونیك

نامه به مدیر

قالب وبلاگ


نویسندگان

محمد دربان ( 410 )


موضوعات

ترفند موبایل ( 5 )
مسایل زناشویی ( 8 )
خواستگاری و ازدواج ( 7 )
خواص میوه ها ( 2 )
هنر آشپزی ( 6 )


آرشیو ماهانه

مرداد 1389 ( 46 )
تیر 1389 ( 78 )
فروردین 1389 ( 178 )
اسفند 1388 ( 121 )


لینكدونی

قالب های توپ برای شما
نرم افزار ارسال پیام انبوه (-)
وبلاگ آموزش ارایش و رنگ مو (-)
دفترچه وبلاگ خاطرات رونیک (-)
تا حالا دیدی یك گزارشگر دست توی بینیش بكنه ؟ ( 5254 )


آرشیو لینكدونی


آمار وبلاگ

بازدید های امروز :
بازدید های دیروز :
كل بازدیدها :
كل مطالب :
كل نظرات :
افراد آنلاین: نفر


طراح قالب

طراح قالب : ساسان نوبخت

www.iroweb.com


نان سنگك:
نانی سبوسدار با ضخامت 5 4 میلی‌متر بوده كه در 100 گرم آن 258 كالری انرژی نهفته است و از نظر میزان مواد مغذی و برخورداری از ویتامین‌ها خصوصا ویتامین‌های گروهB و اسید فولیك، املاح معدنی و پروتئین‌های ضروری بدن، بهترین نان تولیدی محسوب می‌شود.
خمیر سنگك از آرد كامل بدون كسر مواد آلی، فیبر و سبوس به دست می‌آید بدین سبب رنگ آن تیره‌تر و هضم آن كمی سخت‌تر است.خمیر آن به صورت طبیعی و بدون استفاده از افزودنی‌ها تهیه می‌شود و مصرف جوش شیرین در نان سنگك نادر است.آرد سنگك حاوی بیشترین سبوس بوده در نتیجه از بسیاری از امراض و عوارض عروقی، گوارشی و سرطان جلوگیری می‌‌كند و تنها نان سنتی مطلوب بیماران دیابتی به حساب می‌‌آید.تخمیر در آن كامل و طولانی است و با حرارت نیمه مستقیم و نسبت به ضخامت آن آرام و طولانی پخت می‌شود. همچنین ماندگاری نان سنگك مشروط به نگهداری مناسب، بهتر خواهد بود.

نان بربری:
برای تهیه این نان از آرد سفید استفاده می‌كنند البته هنگام پخت به سطح خمیر آن مقداری سبوس می‌زنند تا كمبود سبوس نان تا حدودی جبران شود.در 100 گرم آن 265 كالری انرژی نهفته است و به علت فقدان مصرف جوش‌شیرین در این نان ارزش غذایی بالاتری نسبت به بقیه نان‌هایی كه از آرد سفید تولید می‌شوند، دارد. نان بربری نانی است كه تخمیر آن طولانی بوده و با حرارت ملایم، در مدت زمانی طولانی پخت می‌شود.

نكته: در اثر تخمیر طولانی و كامل به وسیله مخمر در نان‌های سنگك و بربری تركیبی به نام اسید فیتیك كه در آرد گندم به صورت معمول وجود داشته و مانع از جذب مطلوب آهن و كلسیم در بدن می‌شود،تجزیه شده و از اثر مخرب آن در بدن جلوگیری می‌شود.

نان تافتون: آرد این نان نسبت به سنگك از سبوس پایین‌تری برخوردار بوده و در 100 گرم آن 283 كالری انرژی نهفته است.تخمیر آن كوتاه بوده و با حرارت مستقیم و سریع پخته می‌شود و مصرف جوش شیرین در آن تقریبا فراگیر است.
 
نان لواش: آرد این نان در مقایسه با تافتون از درجه سبوس پایین‌تری برخوردار بوده و در 100 گرم آن 293 كالری انرژی نهفته است.دارای كوتاه‌ترین زمان تخمیر بوده و پخت آن سریع‌تر است و استفاده از جوش شیرین در آن معمول است.
نكته: فقدان تخمیر كامل و طولانی در برخی از نان‌های لواش و تافتون و استفاده از جوش شیرین كه به شدت قلیایی بوده و سبب تخمیر سریع می‌شود منجر به بروز عوارضی نظیر كم‌خونی،پوكی استخوان،سوءهاضمه،افسردگی، بی‌حالی، افزایش فشار خون، سوزش جدار داخلی معده و سوء جذب آهن و كلسیم در بدن می‌شود. البته هم‌اكنون مصرف جوش‌شیرین ممنوع شده است.

مطالب پیشین

  بی من راحت بودی ؟  ( - نظر )
  كشف سنگ‌نوشته مرقد امام رضا(ع)  ( - نظر )
  10 پایتخت باستانی جهان  ( - نظر )
  معنای پاسارگاد چیست؟  ( - نظر )
  ماشین های آینده 2010   ( - نظر )
  8 نوع دوستی که خانمها به داشتن آنها در زندگیشان نیاز دارند!  ( - نظر )
   تفاوت عشق با وابستگی  ( - نظر )
  جدایی هم اصولی دارد  ( - نظر )
  چگونه طرف مقابل را بشناسیم؟  ( - نظر )
  10 حدیث از حضرت زهرا (س)   ( - نظر )
  باتری گوشی را با تكان دادن شارژ كنید  ( - نظر )
  ابن‌الرضا خوانساری که بود؟   ( - نظر )
  آماده شدن دختر برای زایمان در آینده   ( - نظر )
   در صورت ابتلاء فرد به بیماری مهلک، پزشک باید به او بگوید مرگ در راه است یا خیر؟   ( - نظر )
  شیوه‌های پیشگیری از خفگی کودکان هنگام غذا خوردن  ( - نظر )
  چطور امضایی شیک و جالب داشته باشیم  ( - نظر )
   بلد هستید به درستی جلوی دهان خود را هنگام عطسه کردن، بگیرید؟  ( - نظر )
  20 ماده‌ای که باعث بروز سرطان می‌شوند.  ( - نظر )
  مردان هم بارداری را تجربه می‌کنند!!  ( - نظر )
   راهنمای خرید ماشین ظرفشویی  ( - نظر )
  استرس ، میل جنسی را كم می‌کند  ( - نظر )
  نفخ شکمی؛ دلایل ایجاد و روش‌های درمان  ( - نظر )
  چشم چرانی آقایون: سرگردان بودن چشم یا سرگردان بودن دل  ( - نظر )
  چند نکته‌ی مهم برای دخترخانم‌ها (قبل از برقراری ارتباط عاطفی عمیق در دوران نامزدی)  ( - نظر )
  همجنس گرایی: صحیح یا غلط؟  ( - نظر )
  آنچه باید درباره الکترولیز بدانید  ( - نظر )
  با تیرگی دور چشم چه‌کار کنیم؟  ( - نظر )
  فتوای جنجالی بوسه دختران و پسران   ( - نظر )
  نادیده گرفتن اتباع افغانی در آبسرد موجب کمبود امکانات رفاهی شده است  ( - نظر )
  چیكن ماسالا (غذای هندی)  ( - نظر )


منوی كاربری

Make Your HomePage    Email To Admin    Add to Favorites

پیغام مدیر : ورود شما را به این وبلاگ خوش آمد عرض می كنم . امیدوارم مطالب این وبلاگ مورد استفاده ی شما قرار گیرد . نقطه نظرات خود را برای بهبود وبلاگ مطرح نمایید .

متشكرم   


صفحات وبلاگ


لوگوی ما



--------------------
كد لینك ما :


نظرسنجی

» شما طرفدار كدام یك از نامزد های انتخاباتی زیر هستید؟



خبرنامه

با ثبت ایمیل خود در خبرنامه زیر از به روز شدن وبلاگ آگاه شوید :

 
اضافهحذف

همچنین برای دریافت مطالب آموزشی اینجا عضو شوید :



لینك دوستان

رفع مشكلات وبلاگنویسان
سایت آموزش ایرانیان
linke98
record20
فقط حیدر امیرالمومنین است
اردی بهشتی ها
هر چی می خوای بخر
تنها در شب
وبكده ی عشق
سام سبد رپ ایرانی
خوشگل ترین ها
عكس های دیدنی
فیلتر شكن موزیك
جاده ی متروكه
قالب های حرفه ای برای شما
آموزش هر آنچه شما بخواهید
سایت تخصصی آموزش ایرانیان


کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
All Rights Reserved 2006 © by majalle-ghomes
This Themplate Designed By Sasan Nobakht